Гвардійська громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Січня, 2024 р., 11:16
      В Гвардійській громаді чоловікам віком від 27 до 55 років та тимчасово переміщеним особам видаються повістки для уточнення військово-облікових даних в Хмельницькому РТЦК та СП.
27 Грудня, 2023 р., 09:52
   Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту.      З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом заплановано проведення моніторингу.      Одним із завдань моніторингу є формування пропозицій щодо удосконалення системи залучення населення до занять руховою активністю та спортом і розроблення, на основі даних моніторингу, обґрунтованих рекомендацій для прийняття державних управлінських рішень, спрямованих на покращення якості залучення населення до занять руховою активністю та спортом.      Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України на платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів.       Опитування проводиться в усіх регіонах України з 18 грудня 2023 року по 18 січня 2024 року серед різних груп населення з 18 до 65 років та старші.     Враховуючи наведене, просимо пройти всеукраїнське опитування за посилання: https://survey.sportforall.gov.ua
18 Грудня, 2023 р., 10:46
1.   Якщо ваш мобільний телефон (смартфон) тривалий час знаходиться за межами дії мережі мобільного оператора, насамперед перевірте його справність.
14 Грудня, 2023 р., 10:00
Реліз  -  «Пакунок малюка»: як отримати найнеобхідніше для новонародженого
06 Грудня, 2023 р., 11:38
Збірник «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»
04 Грудня, 2023 р., 10:02
Патронат - "швидка допомога"
10 Листопада, 2023 р., 10:31
Що необхідно знати про цукровий діабет: його типи, симптоми, ускладнення?          Цукровий діабет — це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. Знаючи про фактори ризику, можна запобігти виникненню цукрового діабету.
09 Листопада, 2023 р., 14:53
Нещодавно Уряд запровадив пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ця програма сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці і подальшому працевлаштуванню цієї категорії громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь